Ko smo

Mi nismo najmnogoljudnija agencija u državi, ali smo definitivno najšarenija ekipa profesionalaca i zaljubljenika u svet reklamiranja u Srbiji. Deo smo svetske FCB mreže koja već 140 godina menja način na koji brendovi pronalaze svoj put do potrošača. Mi, “tek” 20 godina to činimo na obostrano zadovoljstvo, i klijentovo i naše.

Centar smo svih FCB agencija na prostoru Balkana (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Albanija).

Dakle, dovoljno smo veliki da omogućimo regionalnu podršku i najvećim brendovima na svetu, ali taman baš toliko koliko je potrebno da uvek ostanemo jednostavni, familijarni, srdačni i neposredni u odnosu prema klijentu.

Naša strategija je da uvek imamo ozbiljnu strategiju za svaki brend, a naša najbolja reklama su naše najbolje reklame.


Više o nama

Eucerin

Akcija za rano otkrivanje raka kože

Od raka kože svake godine obole milioni širom sveta, a Srbija bleži i tragično veliki postotak kasno otkrivenog melanoma. Zato je Eucerin odlučio da omogući PREGLED ZA SVE i načini važan korak. Sve dermatovenerološke ordinacije u Srbiji će biti opremljene dermatoskopima za efikasan pregled sumnjivih mladeža.


Saznaj više

Ballantines

#OnoKad pevaš kao što čuješ, uživaš kao što zalužuješ.

Podižemo čašu za sve one koji pevaju punim glasom i onda kad ih glas ne služi, za one kojima nije bitno kako zvuče, već kako se osećaju. Nazdravljamo za one koji ne pevaju kao svi, već onako kako su oni čuli, za one koji biraju da budu ono što jesu.


Saznaj više

Naši klijenti

Među našim klijentima ćete pronaći i najpoznatije svetske brendove, ali i one koji će to tek postati u svom gradu, državi ili regionu. I podjednako ih volimo sve.

A kad nekog voliš, onda o njemu i brineš i na njega si ponosan. Svakog dana.


Pogledajte klijente

Cara Dušana 42,
11000 Beograd,
Srbija

Kontakt:
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram