EUCERIN

Sunčane avanture

Dečja pažnja je dragocena i gotovo neuhvatljiva. Ako je se i domognete na trenutak, već sledeći ćete je izgubiti. Kako dopreti do dece i držati ih usredsređene dovoljno dugo da nauče neke važne stvari koje im bukvalno mogu sačuvati život? Tako što ćete progovoriti njihovim jezikom.


Nakon uspešno organizovanog programa edukacije u nižim razredima osnovnih škola širom Srbije na temu odgovornog ponašanja na suncu i konkursa pod nazivom „Dva lica sunca”, načinili smo još jedan korak dalje u podizanju dečje svesti o važnosti zaštite od sunca: osmislili smo video-igricu koja je na deci blizak način prenosila sve ključne poruke o bezbednom boravku na suncu i načinima zaštite od njega.

Uz pomoć glavnog junaka Cerija i njegovih drugara, mali igrači su imali zadatak da za što kraće vreme  prođu čitav jedan dan od izlaska do zalaska sunca i sačuvaju život tako što će u pravo vreme upotrebiti odgovarajuću zaštitu. Deca su spojila lepo i korisno: igrala su se do mile volje a pritom učila nešto izuzetno važno. Igrica je postala pravi hit među njima – ubrzo po lansiranju dospela je u top 3 svih besplatnih igrica u Srbiji, dok je glavni junak Ceri izrastao u pravu dečju zvezdu!

Beograd
Cara Dušana 42
Srbija
T +381 11 3284 620
office@fcbafirma.rs

Zagreb
Ulica Grada Vukovara 224
Hrvatska
T +385 1 558 3173
office@fcbzagreb.hr

Tirana
Rruga Nikolla Tupe 15/3
Albania
T +355 45 605 955
office@fcbafirma.al

 

Feeling social?
Facebook Twitter Instagram